Reklama | Kontakt |
Średnia ocena: 3.4/5
na podstawie 20 opinii gości

Botel

Wybrzeże Kościuszkowskie, blisko centrum [zobacz mapę]
Przyjazd: 
Imię: 
Ilość nocy: 
Nazwisko: 
Ilość osób: 
i dzieci:
E-mail: 
Uwagi: 
Na 23 miejscu wśród 25
najczęściej rezerwowanych hoteli, hosteli, apartamentów
noclegi w Krakowie Od 2007 roku pomogliśmy znaleźć nocleg w Warszawie dla 3028 osób.
Poleć ofertę:
Średnia ocena turystów: 
asik (warmia)
2013-05-20
Rank:  
TYLKO dla osób z bardzo małymi wymaganiami. Po jednej nocy uciekłam. Przy otwartym oknie budzą samochody, przy zamkniętym duchota i jeszcze głosniejszy "klimatyzator". Łazienka i prysznic obleśne - wczesny Gierek. Wszędzie zapach stęchlizny, nie wierzę że ktoś tego nie czuje. W kajutach brak szafek, ściany kartonowe-słyszysz wszystko co sąsiedzy robią za ścianą. Miejsca między łóżkami , to może 1-1,2 metra, można się nabawić klaustrofobii.A widoki, cóż... ja miałam kajutę ze strony Wisłostrady.Po 1 nocy uciekłam, dopłaciłam 20 zł i spałam w cywilizowanych warunkach. Dla kogoś BARDZO niewamagającego.
louise (Szczecin)
2013-05-14
Rank:  
powiem tak: są plusy i są minusy, ale botel ma u mnie ocene 5 za: niezwykłe widoki; okolice; obsługe, bardzo miły pan w recepcji; wygodne spanie , dawno się tak dobrze nie wyspałem jak wtedy :) ale i minusy: ogromne , wielkie, pająki z wisły... coś okropnego, odsłoniłem firane i wyleciało z niej kilkanaście pająków... ok jak by to były małe pająki, ale nie wielkie z odwłokami... coś strasznego dla osób co się boją takich jak ja... mole, pełno moli, oraz dziwne stworzenia w pokoju w nocy, nie wiem co to były za latające dziwactwa.... nie otwierałem nawet okna, bo się bałem, bo było zalepione całe w tych pająkach.... i wgl ruchoma podłoga w pokoju... jak stawałem w jednym miejscu to w 2 się unosiła.... lol po drugie : wspólne prysznice, skandaliczna ich jakość.... takiego syfu to jak w życiu nie widziałem.... ale jednym słowem ma to miejsce klimat, i chyba o to w nim chodzi.... czujesz się jak w innej epoce.... a i uwaga: nie ubierajcie się ani rozbierajcie przy odsłoniętym oknie, bo obok może płynąć wycieczka i moga popartrzeć na wasze klejnoty... ale miejsce boskie napewno tu wrócę :)
Mary (Gdańsk)
2013-02-12
Rank:  
super miejsce na nocleg dla wycieczek , byłam tam z klasą juz 2 razy i super wrażenia!
Anka (Rzeszów)
2012-09-05
Rank:  
Świetne miejsce na sex z Magdaleną, oraz z grupą, polecam!
Justyna (Wrocław)
2012-08-21
Rank:  
Cóż, nocowałam już na barce Marta w Krakowie (polecam!) i porównanie mam. Niebo a ziemia (i to z mocnym upadkiem z wysoka na ową ziemię). Całe wyposażenie Botelu jest z minionej epoki i jak barkę skonstruowano paredziesiąt lat temu, tak nic się tam nie zmieniło. Może i jest sprzątane, co może dawać złudzenie czystości, ale to tylko pozory. I nie podniecajcie się tak, że jest tanio, bo czasem warto dołożyć parę złotych więcej, a mieszkać w ludzkich warunkach. Największe minusy: 1) plaga moli(!) w całym hostelu, które można przywieźć ze sobą do domu, jako souvenir ze stolicy, 2) wspólne prysznice i toalety dla K i M, co jest dla mnie absolutnie nie do zaakceptowania, a w dodatku prysznice oddzielone od siebie tylko zasłonkami, 3) nieprzyjemny zapach staroci pomieszanej z wieloletnim brudem, unoszący się we wszystkich pomieszczeniach. Takie wrażenia potrafia zepsuć nawet najbardziej udany wypoczynek! Aha i potwierdzam, Pani właścicielka jakaś taka bardzo pretensjonalna!
justyna (poznan)
2012-05-09
Rank:  
fajne miejsce, super wspomnienia
Sylwia (Kraków)
2012-04-25
Rank:  
byłam tam 2 lata pod rzad będac na koncertach w Warszawie, w tym roku tez się wybieram. Polecam
Mateusz (Poznań)
2012-04-10
Rank:  
Byłem tu w 2009 roku. Podobnie jak przedmówcy, nie mam obiekcji poza standardem łazienek, który pozostawia do życzenia. Poza tym w porządku, piękne widoki i blisko centrum. Polecam, ale jednak osobom mniej wymagającym.
kikag (Rybnik)
2011-08-17
Rank:  
Klimat super, lokalizacja bardzo dobra, standard adekwatny do stosunkowo niskiej ceny, ale za to bardzo czysto. Coś innego dla niewymagających luksusów, bardzo polecam, ale UWAGA NA PANIĄ NA RECEPCJI (chyba kierowniczkę) PROSZĘ NIE ULEGAĆ NACISKOM TEJŻE PANI, KTÓRA WYMUSZA BARDZO WCZESNY POWRÓT DO HOSTELU TJ 22 00, JEST TO EWIDENTNA BZDURA. JEDYNY HOSTEL W KTÓRYM OBSŁUGA UBOLEWA NAD PRZYBYCIEM GOŚCI, ALE OGÓLNIE POLECAMY!!!
Olga (Wrocław)
2011-08-09
Rank:  
Spędzilam 3 noclegi w botelu pod koniec czerwca w 2 os pokoju. Pokoje male ale czyste, reczniki na miejscu wiec nie trzeba zabierac;),łazienka moglaby być troche lepsza, świetne widoki, jedyne co to mam zastrzeżenia do kierowniczki hostelu (bardzo nieprzyjemna osoba w przeiwienstwie do starszego pana, na kazde pytanie był foch i problem z normalna odpowiedzią, gdyby nie to dałabym 5 gwiazdek)
Mat (Kraków)
2011-07-12
Rank:  
Polecam! Fajne widoki (m.in na budujący sie stadion narodowy), blisko do Starówki. Pokoje nie za duze ale czyste. Byłem juz drugi raz, na tydzień i jestem zadowolony, wszystko czego potrzebowałem miałem na miejscu, jadłem na miescie. Ręczniki w pokojach, mydło i papier w łazience- może to drobiazgi ale czesto nawet tego nie posiadają hotele/noclegownie/pensjonaty. Może mam "bardzo niskie oczekiwania" ale nie tylko mnie sie tam podobało, powiem inaczej, : jest ok. Pozdrawiam
Iwona (Sosnowiec)
2011-05-08
Rank:  
Świetna lokalizacja, mila obsługa. Bardzo nam się podobało. Dla tych wszystkich, którzy piszą niepochlebne opinie, chce przypomnieć, ze jest to hostel, a nie hotel. Byliśmy tutaj w maju 2011 na wycieczce szkolnej i wszyscy byli zadowoleni. Pozdrawiam
ustyneczka (mazowsze)
2010-10-30
Rank:  
Byłam tam nie dawno z chłopakiem. Tragedia byliśmy w pokoju 3 osobowym, bo innych nie było . Pokój rozmiarów 2/3 m. Deski w korytażu tak trzeszczą jakby się miały zarwać. W pokoju nie działał grzejnik więc zimno było jak cholera. Nie polecam. Jeżeli się tam komuś podoba to ma bardzo niskie oczekiwania . Łazienka również nie ciekawa- prysznice(ściany pomalowane farbą olejną a na miejscu brodzika gumoleon) w pokojach unosi się dziwny zapach podejrzewam, że to zapach brudnej wisły. Okna jak w pociągach tyle że szpary wielkości palca i zimnoooo. To tylko ładnie wygląda na zdjęciu w rzeczywistości jest zupełnie inaczej . Proponuję przed zapłaceniem obejrzeć pokój i samemu ocenić standard którego nie ma NIGDY WICEJ W TYCH ŚMIERDZĄCYCH KAJUTACH
justii (rzeszow)
2010-06-25
Rank:  
czy ma ktos numer kontaktowy do tego botelu?
Wioletta (Konin)
2010-06-17
Rank:  
Polecam Botel w Warszawie. Nie jest to jednak apartament,wiec prosze się na to nie przygotowywac :) Odwiedziłam to miejscu niedawno. Pokoje małe,ale są czyste. Minusem były umywalnie.Byłam tam tylko 4 dni,wiec nie posiadanie łazienki w pokoju nie doskwierałomi jakoś bardzo. Ale jednak nie czułam sie w nich komortowo. Zawsze musiałam się chodzić kapać z kimś kto pilnowała aby nikt mi nie weszedł mi pod prysznic... Kierowniczka botelu nie należała do najmilszych.Czeso krzyczała na przebywające w botely dzieci. czesto z byle powodu.Podsumowując,polecam nocleg w statku ale na którki czas :) PS. W nocy nawet przy oświeconym świetle i otwartym oknie nie wlatywałykomaru, czego się obawiałam :)
Magda (Gdańsk)
2010-04-22
Rank:  
obiekt bardzo klimatyczny, pokoje w porządku, położenie miejsca w niedalekiej odległości od centrum tylko z obsługą jest problem- rezerwując pokój otrzymuje się zupełnie inny niż się zamawiało a w dodatku słyszy się "nie będziemy przecież na Państwa czekać". trochę to niekulturalne w tej branży zwłaszcza ze pokój był rezerwowany miesiąc wcześniej. poza tym w porządku.
SEBASTIAN (BOGUSZÓW - GORCE)
2009-08-28
Rank:  
Obiekt jest super!!!!!!!!!!!!!!! Magia tego miejsca jest godna polecenia. Piękne widoki są szczególnie wieczorem jak podświetlą syrenkę i wszystkie mosty. Jak ktoś chce niezapomnianej wycieczki z noclegiem w Warszawie to polecam Botel. Nie słuchajcie że buja nic nie buja a wręcz przeciwnie jest spokojnie a nocleg na statku na Wiśle poezja. Pokoje czyściutkie małe ale wygodne. Łazienki są czyste,ogólnie cały hotel jest zadbany i czysty. Lokalizacja - TO NAPRAWDĘ JEST CENTRUM DO STARÓWKI SPACERKIEM Z RODZINĄ 15 MINUT A PO DRODZE MNÓSTWO ATRAKCJI. OBSŁUGA REWELACJA. POZDRAWIAM SZEFOSTWO BOTELU, DZIĘKUJĄC ZA MIŁA OBSŁUGĘ. LUDZIE SZUKACIE SUPER MIEJSCA NA NOCLEG ZA MAŁE PIENIĄDZE POLECAM GORĄCO BOTEL.!!!!!!!!!!!!!!
Mariola (Bolesławiec)
2009-08-16
Rank:  
Pokoje ok, obsługa ok, ale łazienka taka sobie....:-)
Olga (Złotoryja)
2009-06-24
Rank:  
Obsługa wymyślająca niestworzone historie i niewypuszczająca nas z pokoju, który był czteroosobowy, ale stojąc nie mieściłyśmy się tam, reszta w porządku. ;-)
Agnieszka (Kraków)
2009-05-22
Rank:  
blisko centrum, tylko 4 przystanki tramwajem, miła obsługa, cena przystępna, pokoje małe ale czyste, podobnie z prysznicami. Ogólnie polecam :)
Twoja opinia pomoże innym podjąć właściwą decyzję
Pomóż innym dokonać wyboru i podjąć decyzję o rezerwacji - pamiętaj, że Ty także możesz potrzebować podobnego wsparcia.
Oceniany: Botel
Imię:
Miejsce zamieszkania:
Ocena:
Miejsce na Twoja opinię:

Wpisz słowo z obrazka:   

Podobne oferty noclegów w pobliżu

zobacz wszystkie oferty tanich noclegów w Warszawie i okolicach ›

Reklama

 
English version Botel in english